Professioneel, gedreven en deskundig.

Met een duidelijke visie op ICT en de nodige kennis van deze snelevoluerende markt slagen we erin om u optimaal van dienst te zijn. We luisteren naar uw noden en verwachtingen en staan u bij om de juiste keuzes te maken op het juiste moment. Zo beschikt u steeds over de ICT-oplossingen die u op het lijf geschreven zijn in de beste prijs/kwaliteit verhouding.

U kan rekenen op een team dat u 24/7 bijstaat met technische ondersteuning en advies, maar IT Provider doet veel meer dan dat… We volgen de noden van uw bedrijf nauwgezet op en zullen u proactief oplossingen aanbieden om uw organisatie optimaal te laten groeien en evolueren.

De combinatie van een ruim en divers assortiment aan kwaliteitsproducten en een professionele ‘all-in’ service maakt dat we zowel voor grote als voor kleine ondernemingen dé ICT-partner bij uitstek zijn.

Bovendien zijn we u niet alleen van dienst met de beste ICT-oplossingen op maat, maar dragen we ook een aantal waarden hoog in het vaandel. 

Topservice

Uw noden en vragen zijn de basis van onze activiteiten. Onze drive om het beste resultaat te behalen uit zich tot in de kleinste details. Deze uitzonderlijke service is ons handelsmerk.

Betrouwbaarheid 

Wederzijds respect is de basis van onze samenwerking, zowel tussen collega's onderling als met onze klanten. We communiceren open en handelen eerlijk en integer.

Specialisatie 

Producten en technologieën veranderen voortdurend. Daarom werken we continu om onze kennis te verbreden en te verdiepen. We verbeteren onze werkmethodes en blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo houden we onze prestaties op peil. 

IT Provider team