Wij zoeken een ICT Support Engineer (m/v)

20 september 2018

Als jong en dynamisch bedrijf is IT Provider in volle groei. Om onze klanten te blijven bedienen met ICT-oplossingen op maat en een onberispelijke service zoeken we teamversterking.

Vacature ICT support engineer IT Provider

ICT Support Engineer (m/v)

Als jong en dynamisch bedrijf is IT Provider in volle groei. Om onze klanten te blijven bedienen met (cloud) ICT-oplossingen op maat en optimaal van dienst te zijn met een onberispelijke service zoeken we teamversterking.

Profiel

Je hebt reeds een eerste ervaring achter de rug waardoor je vertrouwd bent met het ondersteunen van klanten en het onderhouden van netwerkomgevingen. Je bent communicatief sterk, kan projectmatig meedenken, maar schrikt er anderzijds ook niet voor om kleine problemen bij een klant te verhelpen. Verder sta je volledig achter het Cloud-verhaal. Je bent sterk in helpdesk, remote en telefonische ondersteuning van klanten. Een bachelor diploma is vereist of gelijkwaardig door ervaring.

Kennis

  • Het installeren, configureren en onderhouden van werkstations
  • Tablets en smartphones (IOS, Android)
  • Microsoft (Azure) Active Directory en Microsoft (365) Exchange
  • Netwerkbeveiliging zoals antivirussoftware, anti malware en anti spam oplossingen.
  • Firewall kennis (Watchguard / Checkpoint)
  • Terminal server / remote desktop / Citrix
  • Basisconcepten zoals back-up en storage, algemeen computerbeheer en netwerkkennis (DNS, DHCP, routers, switches, POE, RJ45, subnets, ip adressen) zijn vereiste basiskennis. 
  • VOIP-oplossingen zowel hardware als software
  • Public cloud oplossingen zoals Office 365, Dropbox, MS OneDrive, Google Drive

Naast de technische bagage beschik je over een uitstekende rapporteringsdrang. Het correct oplossen van support calls vormt jouw dagelijkse doelstelling. Je stelt jezelf continu in vraag en kijkt met een kritische blik naar je werk. We zoeken iemand met een meer dan gezonde drive die ‘get the job done’ hoog in het vaandel draagt en gebeten is door orde, stiptheid en een correcte houding. Nederlands is je moedertaal, maar je kan jezelf vlot uitdrukken in Engels zowel gesproken als geschreven.

Aanbod

geschreven. Aanbod Een uitdagende job in een groeiend bedrijf, waar de teamsfeer optimaal is. Je komt in contact met verschillende (kleine en middelgrote) omgevingen, waar je heel wat ervaring kan opdoen. We bieden een heel afwisselende job, waar je naast interventies bij klanten ter plaatse ook helpdesk taken op jou neemt en remote ondersteuning biedt.

We bieden je een mooi loonpakket volgens ervaring, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, fruit op het werk, etc. En natuurlijk een leuke sfeer onder ICT gepassioneerde collega’s.

Interesse?

Contacteer ons zo snel mogelijk per mail of telefonisch op 051/409863 en vraag naar Bart Verhelst