We zijn op zoek naar een ICT Support Engineer (m/v)

23 juli 2019

Bij IT Provider zit je elke dag in de wolken.

De Cloud is namelijk ons bouwterrein, ons speelveld. Het is onze missie om KMO’s te overtuigen van de toekomst, onze goesting om bedrijven bij de hand te nemen en samen in die grote Cloud te stappen. Dat doen we niet onbezonnen: dagelijks werken we met het hele team keihard om samen met de klant een berekende sprong met zachte landing te maken op hun gepersonaliseerde wolk. Onze kracht is het ontzorgen van onze klant. We volgen de nieuwste technologieën op de voet en stellen onze eigen oplossingen keer op keer in vraag. Enkel het beste is goed genoeg voor de IT Provider klant, dat beschouwen wij als onze plicht!

Ben je een gedreven persoon met een hart voor ICT en zin voor innovatie die deel wil uitmaken van ons fantastisch, jonge en groeiende team? Dan horen we met veel plezier jouw verhaal in een persoonlijk gesprek!

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een support engineer met een eerste ervaring in een soortgelijke functie. Je maakt deel uit van het support team dat onze klanten dagdagelijks bijstaat in al hun ICT problemen. Je bent het uithangbord en eerste aanspreekpunt voor de klant en volgt tickets op van A tot Z waarbij je geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hoewel we verwachten dat je zelfstandig kan functioneren sta je er niet alleen voor: een ervaren en bereidwillig team staat steeds klaar om jou te ondersteunen. Zo stomen we jou klaar om op korte tijd mee te draaien in ons support-team. Naast remote support zal je ook interventies ter plaatse uitvoeren en word je ingeschakeld bij de oplevering van projecten. Door die frisse mix van opdrachten maken we jouw job uitdagend en leerrijk.

Klantgerichtheid staat vooraan in jouw kookboek, overgoten met een sausje van goede communicatie!

Onderstaande items komen in je job zeker aan bod, kennis hiervan is een pluspunt! - Windows Client OS / Apple MacOS - Windows Server OS management (2008-2019) - Active Directory, RDS Farms en Microsoft Exchange - VMWare / Azure - Netwerkkennis (switching, vlans, VPN, firewall,…) - Office 365 / Microsoft 365 - Veeam backup, Azure backup - VoIP (PABX in de cloud) - Managed WiFi solutions (Ubiquiti Unify) - Ticketing en Monitoring Systems (Datto Autotask PSA en AEM, Paessler PRTG) - Security (Anti Virus, Anti Spam, ATP, …)

Wat heeft IT Provider jou te bieden? Een uitdagende job in een groeiend bedrijf, waar jij je stempel mee kan drukken. Jij zal mee aan de basis staan om ons bedrijf verder te laten groeien en evolueren.

Je komt in contact met verschillende (grote en kleine) omgevingen, waar je heel wat ervaring kunt opdoen. We bieden een heel afwisselende job, waar je naast projecten en interventies bij klanten ook intern mee helpt om onze werking te optimaliseren.

We bieden je een mooi pakket met extralegale voordelen.

En natuurlijk een gezellige sfeer onder ICT gepassioneerde collega’s.

Iets voor jou? Benieuwd naar meer? Stuur je CV en motivatiebrief of beter nog een introductiefilmpje naar jobs@itprovider.be of contacteer ons op 051/409863

Meer info: www.itprovider.be