Vacature: ICT System Engineer (m/v)

27 november 2018

Bij IT Provider zit je elke dag in de wolken. En dat gevoel willen wij ook aan onze klanten geven. Om dit te blijven doen, zijn we op zoek naar een ICT System Engineer om ons team te versterken.

It Provider vacature ICT system engineer

De cloud is ons bouwterrein, ons speelveld. Het is onze missie om KMO’s te overtuigen van de toekomst, onze goesting om bedrijven bij de hand te nemen en samen in die grote cloud te stappen.

Dat doen we niet onbezonnen: dagelijks werken we met het hele team keihard om samen met de klant een berekende sprong met zachte landing te maken op hun gepersonaliseerde wolk. Onze kracht is het ontzorgen van onze klant. We volgen de nieuwste technologieën op de voet en stellen onze eigen oplossingen keer op keer in vraag. Enkel het beste is goed genoeg voor de IT Provider klant, dat beschouwen wij als onze plicht! 

Ben je een gedreven persoon met een hart voor IT en zin voor innovatie die deel wil uitmaken van ons fantastische jonge en groeiende team? Dan horen we met veel plezier jouw verhaal in een persoonlijk gesprek! 

Profiel en kennis

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een system engineer met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Je maakt deel uit van het support team dat onze klanten dagdagelijks bijstaat in al hun ICT problemen. Collega’s van de first line kunnen bij jou terecht om een beroep te doen op jouw ervaring en technisch inzicht.

Daarbij zet je je tanden in de next level problemen die je uitspit tot op het bot. Firewalls, switches, server management, cloud computing, monitoring, technische audits… het zijn allemaal zaken die tussen jouw boterham liggen. Remote, ter plaatse, met collega’s of solo… alles kan! Daarbij is heldere communicatie naar klanten, maar ook naar collega’s, een absolute must. 

Je bent een teamplayer maar bent ook in staat om autonoom te functioneren. Je neemt technische beslissingen samen met de klant en verliest daarbij de wensen en noden van de klant nooit uit het oog. Security en privacy zijn woorden die vooraan in jouw woordenboek staan. 

Onderstaande items komen in je job zeker aan bod, diepgaande kennis hiervan is een pluspunt! 

 • Windows Client OS / Apple MacOS 
 • Windows Server OS management (2008-2016) 
 • Active Directory, RDS Farms en Microsoft Exchange 
 • VMWare / Azure 
 • Geavanceerde netwerkkennis (switching, vlans, VPN,…) 
 • Firewalls (Checkpoint & Watchguard) 
 • Office 365 Management & Azure AD Connect 
 • Veeam backup, Azure backup 
 • VoIP (PABX in de cloud) 
 • Managed WiFi solutions (Ubiquiti Unify) 
 • Monitoring Tools (PRTG / Datto RMM) 
 • Ticketing Systems (Autotask PSA) 
 • Domeinnamen, DNS hosting en SSL secure certificaten 
 • Security (Anti Virus, Anti Spam, ATP, …) 

Wat heeft IT Provider te bieden? 

Een uitdagende job in een groeiend bedrijf, waar jij je stempel mee kan drukken. Jij zal mee aan de basis staan om ons bedrijf verder te laten groeien en evolueren. 

Je komt in contact met verschillende (grote en kleine) omgevingen, waar je heel wat ervaring kunt opdoen. We bieden een heel afwisselende job, waar je naast projecten en interventies bij klanten ook intern mee helpt om onze werking te optimaliseren. 

We bieden je een mooi loonpakket, bedrijfswagen met tankkaart, en extralegale voordelen. 

En natuurlijk een gezellige sfeer onder ICT gepassioneerde collega’s. 

Iets voor jou?

Benieuwd naar meer? Stuur je CV en motivatiebrief naar bart@itprovider.be of contacteer ons op 051 409 863.