Overname van Lovatech

1 oktober 2021

We wensen u graag te informeren omtrent de overname van de firma Lovatech te Zaventem.

Met de overname van Lovatech haalt IT Provider bijkomende expertise en ervaren medewerkers in huis. Tegelijk betekent het een vlottere bereikbaarheid met naast Tielt een tweede thuisbasis in Zaventem.

Achter de schermen waren er al even onderhandelingen over een overname van Lovatech door IT Provider. De gedeelde visie en gelijklopende waarden legde hier de solide basis voor.

Zaakvoerder Bart Verhelst van IT Provider: “Beide gaan we voor het volledig ontzorgen van kmo-klanten. Terwijl wij, bij IT Provider, een brede waaier aan bedrijven bedienen, lag de focus bij Lovatech specifiek op de medische sector. Nu bedienen we, vanop twee locaties, quasi heel Vlaanderen en een deel van Wallonië.”

De overname is ondertussen rond. De bestaande teams blijven het cliënteel voorlopig bedienen vanaf hun eigen uitvalsbasis. Op termijn gaan beide teams weliswaar meer met elkaar integreren om expertise te delen en vooral te versterken.

Tot slot, willen wij in naam van het hele IT Provider team klanten en leveranciers van harte bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen.

IT Provider en Lovatech