Overname DVIT Erpe-Mere

5 april 2023

IT Provider slaat de handen in elkaar met de firma DVIT uit Erpe-Mere.

Met deze overname haalt IT Provider extra expertise en kennis aan boord. De 15 collega’s van DVIT, onder verdere deskundige leiding van David Van Impe opereren verder vanuit Erpe-Mere. David heeft sinds 2002 op een indrukwekkende manier DVIT uitgebouwd tot een vast en solide IT-bedrijf met een mooi cliënteel. Beide bestuurders David Van Impe en Bart Verhelst van de IT Provider groep zijn er van overtuigd dat samenwerken zorgt voor een mooie toekomst voor hun klanten en hun medewerkers met veel mogelijke interessante synergiën tussen beide bedrijven.

DVIT heeft naast een sterke Cloud focus, ook heel wat expertise in on premise omgevingen. Er wordt heel sterk ingezet op security en security-awareness trainingen alsook op Microsoft technologieën zoals Microsoft 365 en Microsoft Azure. IT Provider groeit zo met deze overname uit tot een team van 35 medewerkers en verstevigt zo verder zijn positie binnen het Vlaamse IT landschap met vestigingen in Tielt, Erpe Mere en Zaventem.

Voor de klanten van zowel DVIT, Lovatech en IT Provider wijzigt er niets, integendeel de expertise intern wordt groter en de nabijheid vergroot met een derde uitvalsbasis.

DVIT & IT Provider