Medewerkers die op afstand werken? Zo beveilig je ook hun data – en jouw netwerk.

28 augustus 2023

Werken op afstand? In deze blog laat Matthias zien waarom onze Custom Cloud-omgeving de ideale oplossing is.

Werken op afstand lijkt vandaag de dag eerder regel dan uitzondering. In steeds meer organisaties kunnen medewerkers vanaf elke locatie en op elke tijdstip toegang krijgen tot bedrijfsgegevens. Maar hoe zorg je ervoor dat ook dan je bedrijfsnetwerk en je data veilig blijven. In deze blog laat Matthias Van Snick, operations manager bij IT Provider, je zien waarom onze Custom Cloud-omgeving de ideale oplossing is.

Overal toegang, altijd beveiligd

Met onze Custom Cloud-omgeving kunnen jij en je medewerkers vanaf elk apparaat inloggen en verder werken, of ze nu op kantoor zijn, bij het restaurant met de Gouden Bogen zitten, of zelfs vanuit hun vakantiebestemming op de Bahamas. Dit brengt positieve effecten met zich mee, voor zowel werknemers als werkgevers. Zo bevordert flexibel werken een gelukkiger, loyaler en productiever personeelsbestand, het kan het ziekteverzuim verminderen, kan de werk-privébalans verbeteren en helpt je als werkgever om je talenten te behouden.

Robuuste beveiligingsmaatregelen

Bij IT Provider weten we dat beveiliging de hoogste prioriteit heeft. Dat geldt voor grote corporates, maar ook voor kleine(re) ondernemingen, zo blijkt uit dit onderzoek van Ipsos in opdracht van Allianz. Daarom implementeren we robuuste beveiligingsmaatregelen om jouw bedrijfsgegevens te beschermen. Multi-Factor Authenticatie (MFA) en sterke wachtwoorden zorgen voor een extra beveiligingslaag bij het inloggen. Bovendien kunnen we regio-restricties instellen, zodat medewerkers vanuit bepaalde delen van de wereld niet zomaar kunnen inloggen.

Maatwerk voor jouw kmo: Custom Cloud

Onze Custom Cloud-oplossing wordt nauwkeurig op maat gemaakt voor jouw organisatie. Elk aspect van de omgeving wordt zorgvuldig geconfigureerd om aan de unieke behoeften van jouw kmo te voldoen. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de services die je daadwerkelijk gebruikt en dat jouw IT-omgeving perfect aansluit bij jouw workflow.

Samen sterk tegen datalekken

Bij IT Provider begrijpen we de waarde van gevoelige data en de gevolgen van datalekken. Niemand wil, zoals Jens, geconfronteerd worden met een filmpje dat online staat, terwijl je het liever privé had gehouden. Met onze expertise en beveiligingsoplossingen zorgen we ervoor dat jouw bestanden altijd volledig beschermd zijn. Zo kun jij je concentreren op waar je goed in bent: je business. Maken wij ons druk om de veiligheid van jouw IT-omgeving.

Meer weten?

Ben jij zaakvoerder en wil je de kracht van Custom Cloud ervaren? Wil je efficiënt werken, moderniseren en groeien zonder zorgen over je IT-omgeving? Met Custom Cloud betaal je een vast maandelijks bedrag per gebruiker, heel voorspelbaar en beheersbaar. Bovendien is het mogelijk om via IT Provider hardware te huren of te kopen. IT Provider draagt altijd bij aan een succesvolle werkomgeving die jou en je medewerkers veilig, flexibel en efficiënt laat werken. Wil je eens verder praten? Neem contact met ons op. We leren je graag kennen.

Zin om geïnspireerd te worden? Volg dan onze LinkedIn-pagina.