Kies ook voor de voordelen van telefoneren in de cloud

18 december 2018

Bijna 20 jaar na de invoering ervan is het einde van telefoneren via ISDN bijna een feit. Maar laat dit vooral géén slecht nieuws zijn. Er is immers een beter en goedkoper alternatief voor uw bedrijfstelefonie, met name “Voice over IP”, kortweg VoIP.

Het einde van ISDN = de doorbraak voor VoIP

VoIP, zegt u?

“Voice over IP”, oftewel bellen via het internet, is niet nieuw. De dienst bestaat al sinds de jaren ’90 en is al 15 jaar operationeel. Vooral bij onze noorderburen is deze vorm van telefonie al goed ingeburgerd. Zowat 75% van de ondernemingen gebruikt er VoIP.

Ook bij ons kent cloud-telefonie steeds meer succes en dat is niet verwonderlijk.

Voor de eindgebruiker verandert het telefoneren niet. Hij of zij belt nog steeds met een vaste telefoon naar alle mogelijke nummers (binnen- en buitenland, mobiel) alleen is de achterliggende technologie veel goedkoper en efficiënter.

Bellen via VoIP kost u tot 60% minder dan de klassieke telefonie – u hebt immers geen fysieke centrale meer nodig – en u geniet daarenboven van een optimale geluidskwaliteit en bereikbaarheid.

Naar de cloud!

De stopzetting van ISDN is hét moment om te kiezen voor telefonie vanuit de cloud. U huurt als het ware een telefooncentrale op afstand, die gehost wordt in een beveiligd datacenter.

Met uw eigen telefooncentrale beheren wij voor u alles naar wens: u kan gebruikers toevoegen, wachtrijen instellen, belgroepen maken,…

Zo geniet u voor een vast maandelijks bedrag per gebruiker van een professioneel en up-to-date telefoonsysteem met tal van voordelen:

  • Geen investeringen of onderhoud nodig
  • Aanpasbaar aan de groei van uw onderneming
  • Bellen van op eender welke locatie

Maak jij ook jouw onderneming klaar voor de toekomst?

Wacht niet langer om over te stappen van ISDN naar VoIP.
We zorgen voor een vlekkeloze overgang en begeleiden u in uw cloudverhaal.

Neem contact voor een voorstel op maat