Jokri "Een directe en correcte service!"

14 juni 2019

Jokri is een uit de kluiten gewassen kmo gevestigd in Lochristi en reeds meer dan tien jaar klant bij IT Provider. Samen met het bedrijf zelf groeide ook het ICT-beheer en onze constructieve samenwerking. 

Jokri heeft drie grote bedrijfsactiviteiten, met name het leveren en monteren van containervelden en wateropslag, het plaatsen van silo’s en waterbekkens en de verkoop en aanleg van kunstgras.

Zaakvoerders Arlette Criel en Johan Van de Steene vertellen:
“Wij werken ongeveer sinds oktober 2008 samen met IT Provider voor het beheer en de uitbouw van onze IT-infrastructuur en zijn nu, ruim 10 jaar later, nog steeds klant. Dat zegt al heel wat hé.

Reeds van bij het begin van onze samenwerking genieten we van een prima en naar ons gevoel eerlijke service. En dit geldt niet enkel bij de verkoop maar ook nadien.

Bij om het even welk bedrijf doen zich door de jaren heen af en toe moeilijkheden voor op het vlak van ICT. Bij ons is dat niet anders. Telkens zijn deze problemen heel snel, op een uiterst correcte manier en met grote vakbekwaamheid opgelost. De helpdesk is steeds bereikbaar en dit zorgt echt voor gemoedsrust in ons bedrijf.

In de jarenlange samenwerking is het onderlinge vertrouwen dan ook bijzonder groot geworden. Als er collega-zakenmensen vragen wie onze ICT verzorgt dan delen we met plezier onze goede ervaringen én de gegevens van IT-Provider.
We hopen op een mooie verdere samenwerking.”