'Humor is heel fijn, zeker na een intensieve oplevering'

9 oktober 2023

Humor en teamwork maken het verschil bij IT Provider. Ruben aan het woord.

Op papier is Ruben Coorman verantwoordelijk voor internal sales bij IT Provider. In de praktijk heeft hij een heel divers takenpakket. Die variatie maakt dat zijn job nooit saai zal worden. Maar wat maakt werken bij IT Provider verder zo leuk? Hij vertelt het in deze blog.

Breed takenpakket

Officieel draag ik de verantwoordelijkheid voor internal sales, maar daarnaast assisteer ik ook bij omvangrijke opleveringen en complexe installaties. Ik beheer onze voorraad en spring ook bij op secondline-support. Mijn takenpakket bevat ook alles wat niet bij iemand anders hoort. Die diversiteit in taken maakt mijn job heel afwisselend en dat past bij mij.

Familiale sfeer

Wat deze plek zo speciaal maakt, zijn de mensen en de sfeer; al mijn collega’s zijn topkerels en -dames. We groeien als bedrijf, maar toch voelt het als een familiebedrijf. Dat zijn we misschien formeel niet, maar de familiale sfeer onderling doet het wel zo aanvoelen. Humor speelt een grote rol bij IT Provider en na een intensieve oplevering is het fijn om even samen flink te kunnen lachen en de druk van de ketel te halen.

Nooit stilstaan, altijd evolueren

Ik zie mezelf dit nog wel een tijdje blijven doen. Mijn werk is zo gevarieerd, er komen altijd weer nieuwe dingen op mijn bord die ik nog nooit heb gedaan. Als ik over tien jaar nog dezelfde job heb, zal die toch niet dezelfde zijn. Het blijft vanzelf wel interessant. Enkel de nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied bijhouden is al bijna een fulltime job.

Nieuw kantoor

We groeien flink als bedrijf en dat betekent ook een nieuwe locatie. Op dit moment zitten we nog volop in de verhuizing, naar een nieuw, modern gebouw in Tielt, iets meer dan 500 meter van ons oude kantoor. We hebben enkele vergaderruimtes en een aparte ruimte waar de afdeling administratie kantoor houdt. Verder zitten we gezamenlijk op een grote open vloer.

Muzikale uitlaatklep

Buiten mijn werk heb ik nog een grote passie: muziek. Ik speel tenor saxofoon in de Koninklijke Fanfare de Ridder Jans Zonen van Dadizele. Daar kan ik echt even mijn energie in kwijt.

Meer weten?

Of je nu een start-up hebt of een groeiende onderneming, wij hebben voor elke fase in je groeiproces de juiste oplossing. IT Provider draagt altijd bij aan een succesvolle werkomgeving die jou en je medewerkers veilig, flexibel en efficiënt laat werken. Wil je eens verder praten? Neem contact met ons op. We leren je graag kennen.

Zin om geïnspireerd te worden? Volg dan onze LinkedIn-pagina.