Een terugblik op een inspirerend 2023

11 december 2023

Bart kijkt terug op de hoogtepunten die we als IT Provider in 2023 hebben meegemaakt.

Nog maar drie weken en dan bevinden we ons alweer in 2024. Wat ons betreft is 2023 omgevlogen! Het was een jaar vol groei, gemeenschapszin en teamactiviteiten. Voor Bart Verhelst, bestuurder van de IT Provider groep, een perfect moment om even terug te kijken op de hoogtepunten die we als IT Provider in 2023 hebben meegemaakt.

Nieuwjaarsdiner: Een vurige start in restaurant Vonk

Op 9 februari trapten we als team 2023 af met een nieuwjaarsdiner in Restaurant Vonk te Kachtem. Het was een gezellige avond vol culinaire verrassingen, waarbij we konden genieten van heerlijke gerechten en een warm samenzijn.

 

Een terugblik op een inspirerend 2023

 

Jobhappening Kortrijk: Talent ontdekken 

De jobhappening op 23 maart in Kortrijk was een kans om nieuw talent te ontmoeten en onze visie met potentiële teamleden te delen. Het was inspirerend om kennis te maken met studenten met hogere profielen uit verscheidene opleidingen die in de Kortrijkse hogescholen en universiteiten worden gegeven. Wie weet welk IT-talent we volgend jaar daar weer gaan ontmoeten!

LeoClub Tielt – Kartevent: Snelheid en teamgeest

Op 22 april nam ons team deel aan het Kartevent van LeoClub Tielt. Een dag vol adrenaline en teambuilding, waarbij we onze competitieve geest toonden en veel plezier hebben gemaakt.

Unizo Tielt Business Fair: Netwerken en samenwerken

Met vijftig standhouders en maar liefst 500 ondernemers gaf de Unizo Tielt Business Fair op 23 mei ons de kans om ons netwerk uit te breiden en te leren van andere lokale bedrijven. Een waardevolle ervaring voor ons allemaal.

Tennis & Diner: Sportieve ontspanning 

Op 8 juni organiseerden we een teamactiviteit met een stevig potje tennis en een culinair diner. Een perfecte combinatie van sport en ontspanning, waar ons team altijd voor te porren is.

Een terugblik op een inspirerend 2023

 

Verhuizing naar Office One: Een nieuw hoofdstuk

Eind augustus verhuisden we naar het nieuwe kantorencomplex 'Office One' in Tielt. Dit futuristische gebouw, een realisatie van Vlaemynck te Tielt, valt op door zijn vooruitstrevende, organische vormgeving. Met zijn grote glasgevels, dynamische uitstraling en ruime terrassen met groendaken, biedt 'Office One' een inspirerende werkomgeving voor ons team. Nieuwsgierig? Breng een bezoekje aan dit ultramoderne kantorengebouw en kom gerust even langs bij ons op de tweede verdieping. De koffie staat klaar.

Thielt Classic Rally: Snelheid en elegantie

Als een van de hoofdpartners was het weer een bijzondere ervaring om deel te nemen aan de Thielt Classic Rally op 19 augustus. Een dag om de schoonheid en snelheid van klassieke auto’s te vieren.

Teambuilding in Rochefort: Samen sterker

Onze teambuilding van 1 tot 3 september in Rochefort was een onvergetelijke ervaring. Samen tijd doorbrengen in een totaal andere omgeving dan de gebruikelijke, heeft onze banden nog verder versterkt.

 

Een terugblik op een inspirerend 2023

 

Voka Openbedrijvendag: Een kijkje achter de schermen

Op de Voka Openbedrijvendag in oktober openden wij, samen met vele andere bedrijven, onze deuren voor het publiek. Het was een fantastische gelegenheid om te laten zien wat er dagelijks achter onze bedrijfsmuren gebeurt. Met meer dan 500.000 bezoekers bij alle deelnemende bedrijven was het een dag om trots op te zijn. Het gaf ons de kans om onze passie voor technologie en innovatie te delen.

Een terugblik op een inspirerend 2023

 

Tielts Quizkampioenschap: Een spannende uitdaging 

In november nam ons team deel aan het Tielts quizkampioenschap voor bedrijven. Samen met vijftien andere lokale bedrijven streden we voor de titel van Tieltse quizkampioen. Het was niet alleen een leuke teambuildingervaring, maar ook een perfecte gelegenheid om te netwerken in een gezellige en competitieve sfeer. De quiz was toegankelijk voor iedereen, met een gemiddeld niveau en een focus op plezier en samenwerking. Het winnende team ontving niet alleen de wisselbeker, maar ook een oorkonde als bewijs van hun intellectuele prestaties.

Een terugblik op een inspirerend 2023

 

Bedrijvencontactdagen: sluit het jaar af met een netwerkboost

Morgen en overmorgen (13 en 14 december) vinden de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk plaats. Dit evenement, georganiseerd door Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen in samenwerking met Kortrijk Xpo, belooft een bruisende ontmoetingsplaats te worden voor ondernemers uit de regio. Met het motto "zakendoen in eigen streek" richt het event zich op het stimuleren van de lokale economie en het aanreiken van businesskansen. Wij van IT Provider nemen graag deel aan dit dynamische evenement. Het biedt ons niet alleen de kans om onze dienstverlening te presenteren, maar ook om ons te mengen met andere ondernemers en potentieel nieuwe samenwerkingsverbanden te ontdekken. Kom zelf ook even langs en ervaar zelf de energie van de Bedrijvencontactdagen Kortrijk. We hopen je daar te zien!

Op naar een stralend 2024

Na deze terugblik op 2023 zetten we met ons team vol enthousiasme en positieve energie de koers uit naar 2024. De goede sfeer, de positieve vibes en het feit dat alle neuzen dezelfde kant op staan, zijn de basis voor ons succes. In het nieuwe jaar zijn we weer volop gefocust op het leveren van nóg betere service aan onze klanten, waarbij klanttevredenheid en teamwork zoals altijd centraal staan.

Blik vooruit

Wil je ontdekken hoe IT Provider jouw bedrijf in 2024 kan ondersteunen? Met IT Provider kan je alle kanten op. Wij kunnen je het volledige IT-beheer uit handen nemen, maar kunnen ook jouw eigen in-house IT-specialisten aanvullen en in partnership samen voor de omgeving zorgen. Zo draagt IT Provider altijd bij aan een succesvolle werkomgeving die jouw medewerkers veilig, flexibel en efficiënt laat werken. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. We leren je graag kennen.

Zin om geïnspireerd te worden? Volg dan onze LinkedIn-pagina.