De toekomst van AI en cyberbeveiliging binnen handbereik

20 maart 2024

Kunstmatige intelligentie rukt op, maar ook de nieuwe NIS2-wetgeving komt eraan. We praten je bij.

Terwijl de digitale wereld maar door blijft evolueren, staan KMO's voor de grote uitdaging om bij te blijven. Kunstmatige intelligentie rukt op, maar ook de nieuwe NIS2-wetgeving komt eraan. Twee sleutelgebieden waar ook kleine en middelgrote ondernemingen rekening mee moeten houden. IT Provider staat klaar om je door deze nieuwe landschappen te leiden. In deze blog praten we je bij.

Een nieuw tijdperk van productiviteit met Microsoft Copilot

De integratie van AI in de dagelijkse bedrijfsvoering leek lang toekomstmuziek. Met de komst van Microsoft Copilot is het ineens realiteit. Microsoft Copilot is een geavanceerde AI-assistent die geïntegreerd is in Microsoft 365. Het belooft de manier waarop we werken te revolutioneren. Van het versnellen van gegevensanalyse tot het identificeren van groeikansen, Copilot biedt niet alleen grote corporates, maar ook KMO’s flinke kansen. Bereid je voor op een toekomst waarin je medewerkers meer kunnen doen: minder tijd, minder moeite, minder repeterende taken, hogere kwaliteit.

Navigeren door het cyberbeveiligingslandschap met NIS2

Naast technologische vooruitgang, moet je als zaakvoerder ook klaar zijn voor de veranderende cyberbeveiligingswetgeving. De NIS2-richtlijn van de EU verhoogt de lat voor cyberbeveiligingspraktijken en breidt de reikwijdte uit naar nieuwe sectoren. Het begrijpen van deze regelgeving en het implementeren van de vereiste beveiligingsmaatregelen is van groot belang als je je bedrijf wilt beschermen tegen digitale bedreigingen en compliant wilt blijven.

Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Voor KMO's betekent dit een kans om de efficiëntie te verbeteren en tegelijkertijd een solide basis voor cyberbeveiliging te leggen. De NIS2-wetgeving lijkt misschien ingewikkeld, maar vergeet niet: het biedt je ook een kader om je digitale activa te beveiligen door te kiezen voor een passende IT-strategie en de juiste AI-hulpmiddelen te combineren, haal je alles uit je bedrijf en kun je de concurrentie een stap voorblijven.

Maak kennis met de toekomst op de IT Provider Klantendag

Wil je meer weten over hoe deze ontwikkelingen je bedrijf kunnen beïnvloeden en versterken? IT Provider nodigt je uit voor onze Klantendag op donderdag 6 juni te Shamrock Tielt. Ontdek uit eerste hand hoe Copilot je bedrijf kan transformeren en wat NIS2 voor jouw bedrijf betekent. Boeiende presentaties, praktische inzichten en de kans om te netwerken met peers, wisselen we af met een heerlijke lunch en een gezellige netwerkborrel.

Zet de stap naar toekomstige groei

De digitale toekomst wacht op niemand. Of je nu benieuwd bent naar de mogelijkheden van Microsoft Copilot of je cyberbeveiliging wilt versterken, IT Provider is hier om je te begeleiden. Mis onze Klantendag niet voor de broodnodige inzichten die je gaan helpen om deze ontwikkelingen met vertrouwen tegemoet te treden.

Blijf vooroplopen

De toekomst van technologie en cyberbeveiliging is spannend, maar ook vol mogelijkheden. IT Provider zorgt dat je niet ondersneeuwt, maar de mogelijkheden durft te omarmen. Neem contact op met IT Provider voor meer informatie en zorg dat je erbij bent op 6 juni voor een dag vol inspiratie en innovatie. Laten we samen de toekomst tegemoet treden.

Zin om geïnspireerd te worden? Volg dan onze LinkedIn-pagina.