Corona proof oplossingen voor uw vergaderzaal en uw telecom voorzieningen

9 november 2020

Microsoft Teams is, sinds de start van het coronatijdperk, niet meer weg te denken uit onze moderne werkomgeving. Wij hebben hierin de nodige oplossingen in huis.  

Vergaderen met Microsoft Teams

Het combineren van zaken als telefoneren, chatten, videobellen en bestanden delen, is door de Microsoft toepassing vanzelfsprekend geworden. Het gemak om met enkele klikken collega's en contacten even te bellen met video bleek een noodzaak.

Toch kan het - vooral wanneer online en offline meetings gecombineerd worden - vaak heel wat professioneler. Op vandaag vinden de meeste groepsmeetings met Microsoft Teams plaats aan de hand van een laptop met camera. Verschillende collega's die in dezelfde ruimte zitten en elk afzonderlijk inbellen in dezelfde meeting is niet uitzonderlijk. Dankzij onze Microsoft Teams gecertificeerde apparatuur kunt u eenvoudig meetings organiseren met meerdere personen, dit zowel in kleine als grote ruimtes. U neemt plaats in een vergaderzaal en wordt als groep in beeld gebracht voor uw gesprekspartner. 

Ook van thuis uit werken met onze vaste telefonie oplossing is een verademing. We kunnen zelfs Microsoft Teams koppelen met onze VOIP oplossing !

Meer informatie kan je hier vinden: Klik hier voor IT Provider VOIP

Heb je ook nood aan een betrouwbare wifi verbinding op kantoor of thuis?  Klik hier voor IT Provider WIFI

Een betrouwbare internet verbinding met ingebouwde 4G backup is ook een noodzaak in deze corona en Cloud-werken tijden: Klik hier voor IT Provider internet

Zoals je ziet zijn we bij IT Provider al meerdere jaren klaar om deze corona pandemie op te vangen en u optimaal te ondersteunen in zowel kantoorwerk als thuiswerk.