Comfort Home "Ontzorgd van alle ICT-beslommeringen."

15 mei 2019

IT Provider neemt ons alle zorgen over onze ICT-infrastructuur en -problemen uit handen zodat wij ons voor de volle 100% kunnen focussen op onze core-business. 

“Ons bedrijf Comfort Home is actief in de bouwsector. We zorgen voor een aangenaam binnenklimaat door het installeren en onderhouden van ventilatiesystemen in gebouwen. Dit zijn heel technische producten en activiteiten waar heel wat technische kennis en handenarbeid bij komt kijken.

Vandaag de dag is er een schaarste op de arbeidsmarkt voor profielen met een technische achtergrond. We willen er dan ook voor zorgen dat onze teamleden zich volledig kunnen focussen op kerninhoud van hun job en hebben bij IT Provider aangeklopt met de specifieke vraag om ons bedrijf te ontlasten van alle ICT-problemen.

We staan er wel op om zelf te kunnen kiezen in welk systeem we investeren. IT Provider adviseert ons hierin en staat in voor de technische uitwerking. Die samenwerking verloopt heel vlot.

Wanneer er zich onverwacht een probleem voordoet, dan blijven ze bij IT Provider zoeken tot ze een oplossing vinden. Opgeven staat niet in hun agenda, ze blijven op de nagel kloppen totdat hij er in zit.”

Met dank aan Rodney Vandemoortele, zaakvoerder Comfort Home